Politică

Băsescu spune că va petrece Revelionul la un hotel din staţiunea Covasna, alături de soţie şi fiice

Băsescu spune că va petrece Revelionul la un hotel din staţiunea Covasna, alături de soţie şi fiice

Autor: Pacala Dana, Kiss Edit

30.12.2012, 15:46 305

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa, Maria Băsescu, au ieşit, duminică, la o plimbare în staţiunea Covasna, unde au ajuns, în cursul dimineţii, cu un elicopter.

Şeful statului le-a spus jurnaliştilor că a ieşit să bea o cafea la un hotel aflat în apropierea vilei de protocol din staţiune, hotel unde va petrece şi Revelionul.

"Mă simt bine, aer curat, frumos, şi parcă e în iernile de prin Bucovina, se lipesc nările de frig, ceea ce e plăcut", a afirmat Băsescu, precizând că vrea să stea "mai liniştit" în aceste zile.

Întrebat unde va petrece Revelionul, şeful statului a spus că la Hotelul Clermont din staţiunea Covasna.

"Şi dacă nu v-aş spune, tot aţi afla. La Clermont o să fac Revelionul, vor veni şi fetele mâine (luni - n.r.)", a afirmat el.

Întrebat dacă vor veni şi lideri PDL, Băsescu a spus că nu a invitat pe nimeni: "Nu am invitat pe nimeni, sunt doar cu familia".

Totodată, Traian Băsescu a spus că va sta în Covasna până în 2 ianuarie şi că nu ştie ce program va avea.

"Desigur că n-o să stau într-un loc, că nu pot sta, dar având în vedere că nu am un program fix, mă pot mişca după bunul plac", a spus el.

De asemenea, răspunzând întrebărilor jurnaliştilor, el a afirmat că marea şi muntele sunt două contraste care se atrag.

"Marea şi muntele sunt două contraste care până la urmă se atrag, nu poţi să fii un om care să iubească marea şi să nu iubească şi muntele", a spus Traian Băsescu.

Traian Băsescu şi soţia acestuia au ajuns, duminică, la Covasna cu un elicopter care a aterizat în curtea vilei de protocol unde şeful statului este cazat de fiecare dată când vine în această staţiune.

Cea mai recentă vizită a preşedintelui în zonă a avut loc în luna octombrie. Atunci, Traian Băsescu şi-a petrecut week-end-ul în judeţul Covasna, împreună cu soţia sa, Maria, vizitând Băile Balvanyos.

Anul trecut, preşedintele Traian Băsescu şi-a petrecut ultimele zile din an tot la munte, în noaptea de Revelion el mergînd în staţiunea Predeal, unde a petrecut la un restaurant alături de soţia sa, de preşedintele de atunci al Camerei Deputaţilor Roberta Anastase, de preşedintele de la acea vreme al Senatului Vasile Blaga şi de Elena Udrea.

Şi în 2010 preşedintele a mers de Revelion tot la Predeal, atunci fiind prezent şi premierul de la acea vreme Emil Boc.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO