Politică

Ce spune Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, despre o posibilă remaniere: Este foarte bine că se face analiză. Nu am de ce să mă tem

Ce spune Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor, despre...

Autor: Daniela Timofti

24.09.2018, 13:44 132

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, luni, referitor la o posibilă remaniere guvernamentală, că este foarte bine că se face o analiză în fiecare minister, precizând că el nu are de ce să se teamă. 

"Nu am de ce să mă tem. Este foarte bine că se face o analiză, este foarte normal să se facă o analiză la fiecare minister în parte, pentru fiecare ministru în parte. Teamă să îmi fie, nu", a declarat, luni, Eugen Teodorovici, la Universitatea Politehnica din Bucureşti.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, vineri seară, că după referendum va mai fi o şedinţă Comitetului Executiv Naţional PSD în care se va discuta remanierea, precizând că un ministru care nu are calitate de bun comunicator nu trebuie să rămână în Guvern. Liderul PSD a precizat că nu mai poate comunica în numele miniştrilor care nu ştiu să o facă. "Miniştrii care se ascund în Guvern, fug de presă, nu pot fi . Eu nu mai vreau să fiu purtător de cuvânt al ministerelor, fiecare trebuie să comunice deciziile pe care le-au luat", a completat Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO