Politică

Cine sunt cei 60 de secunzi ai guvernului Ponta II

Cine sunt cei 60 de secunzi ai guvernului Ponta II

Autor: Anca SIMINA, Cristian ANDREI

15.01.2013, 16:11 934

Salturi politice spectaculoase de la director de cabinet la secretar de stat responsabil cu fondurile europene, numiri în poziţii de decizie în domenii vizate direct de interesele susţinătorului politic, oameni de încredere plantaţi în posturi-cheie indiferent de trecutul politic, plus câte un tehnocrat de vitrină. Aşa arată în linii mari, linia secretarilor de stat din guvernul Ponta II până în acest moment.

Din pleiada celor aproape 60 de secunzi ai miniştrilor cărora li se face loc în organigrame, 46 au fost nominalizaţi sau chiar numiţi în funcţii până acum, locurile încă vacante urmând să se tranşeze în interiorul PSD. Gândul le-a refăcut secretarilor de stat din ministere traseul politic şi profesional, trambulina pe care au ajuns în cele mai râvnite din cele peste 3000 de posturi puse la bătaie ïn eşalonul al doilea. Citiţi mai mult despre cei 60 de secunzi ai guvernului Ponta II pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO