Politică

Cioloş, despre zvonul că ar fi fiul nelegitim al lui Soros: O glumă care miroase a prostie crasă

Cioloş, despre zvonul că ar fi fiul nelegitim al lui...

Autor: Gabriel Pecheanu

07.12.2016, 10:05 142

”Am văzut şi eu chestiunea şi am trecut de la stări multiple, să spun...dar până la urmă mi-am spus că, aşa cum îl cunosc eu pe român e suficient de inteligent şi suficient cu simţul umorului care să guste gluma asta care miroase a prostie crasă din partea celor care au impresia pot să prostească pe oamnei cu aberaţii din astea”, a declarat dacian Cioloş la DigiFM.

El a mai spus că, dacă nu era publicat acest zvon, probabil mulţi ar fi crezut că ar putea exista o legătură Cioloş-Soros.

”Eu, spre deosebire de alţi predecesori de-ai mei care s-au fotografiat cu domnul respectiv. Eu nu l-am întâlnit niciodată dar în sfârşit... O să le las moştenire miliardele respective dacă ei reuşesc să dovedească asta, o să le las moştenire lor să-şi finanţeze politicile aşa cum le înţeleg ei, cei care promovează lucruri din astea”, a adăugat premierul.

El a răspuns şi întrebării referitoare la numele său, Dacian: ”Ar fi trebui să îl întrebaţi pe taică-miu, care din păcate nu mai e printre noi, pentru că el a luat decizia asta. Dar i-am mulţumit totdeauna pentru că m-a pus în rezonanţă cu rădăcina spiritului românesc, care e acolo, în Dacia”.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO