Politică

Cristian Tudor Popescu comentează educaţia selfie

Cristian Tudor Popescu comentează educaţia selfie
16.09.2014, 09:03 1066

Ediţie specială GÂNDUL LIVE în această seară. Editorialiştii Gândul, Cristian Tudor Popescu, Clarice Dinu şi Claudiu Pândaru  au discutat despre campania „VREAU PREŞEDINTE” şi au comentat clasamentul la o săptămână de la lansarea platformei vreaupresedinte.ro în care românii se pot înscrie, propune şi vota preşedintele României.

Cristian Tudor Popescu: "Un preşedinte trebuie să ofere fiecărui om o speranţă, fiecăruia dintre cei pe care i-am urmărit, şi celui care are un salariu mic şi lucrează în construcţii, şi celui care îşi doreşte preşedinte o femeie, pentru că o femeie ştie mai multe, după cum s-a exprimat, şi celui care nu mai vrea că noi să fim slugile străinilor. Tuturor acestora trebuie să le ofere o speranţă". Din păcate însă, în campania reală, "totul este retorică, este manipulare", a precizat editorialistul Gândul. "Nici în această campanie nu vom vedea ceva real. Vorbe şi iar vorbe. Figuri de stil. Întrebarea este cine manipulează mai bine vorbele în această campanie".

"M-am izbit de multe ori de o fractură la oameni valoroşi în meseria lor, care au o ciudată slăbiciune pentru vorba goală în materie de politică. Nu am găsit răspunsul încă la această întrebare: de ce aceşti oameni valoroşi în profesia lor nu resping demagogia şi minciuna afişată de politicien? De ce se lasă păcăliţi de gargara asta pe care, în meseria lor, ar respinge-o imediat", afirmă Cristian Tudor Popescu.

Citiţi articolul integral şi urmăriţi înregistrările video pe vreaupresedinte.gandul.info/

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO