Politică

Decizie istorică a lui Klaus Iohannis: Preşedintele l-a trecut în rezervă pe celebrul general Opriş, cel care a condus Serviciul de Telecomunicaţii Speciale al României mai bine de 12 ani

Decizie istorică a lui Klaus Iohannis:  Preşedintele...

Autor: Departamentul Politic

26.07.2017, 18:36 3835

”Decret privind trecerea în rezervă a domnului general Opriş Marcel din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, propunerea directorului Serviciului de Telecomunicaţii Speciale”, anunţă Administraţia Prezindeţială.

Generalul de brigadă ing. Marcel Opriş a fost numit în funcţia de director al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), cu rang de secretar de stat, prin decizia CSAT din data de 7 decembrie 2005.

Marcel Opriş s-a născut în data de 19 august 1958 în satul Chieşd (judeţul Sălaj), iar în 2011, prin decret prezidenţial, a fost înaintat în gradul de general cu patru stele.

Tot miercuri, preşedintele Iohannis a semnat decretul privind trecerea în rezervă a generalului - maior – cu două stele, Balaure Ioan, din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale. Balaure a deţinut până miercuri funcţia de director economic în cadrul STS.

Următorul şef al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale va fi numit de Consiliul Suprem de Apărare a Ţării la propunerea şefului statului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO