Politică

Deputatul Victor Ponta: Vâlcov şi Shhaideh lucrează la proiectul de buget; este anormal, ei nu sunt în Guvern

Deputatul Victor Ponta: Vâlcov şi Shhaideh lucrează la...

Autor: Liviu Dadacus, Mediafax

14.11.2017, 15:59 115

„Există dezbateri politice, dosare, scandaluri, normale într-o ţară democratică dar, pe de altă parte, lucrurile importante nu sunt abordate. Suntem la jumătatea lunii noiembrie şi nu avem proiectul de buget pentru 2018. Domnul Vâlcov şi doamna Shhaideh lucrează la acest proiect, ceea ce e anormal pentru că nu au nicio calitate în Guvern”, a spus Ponta.

El a criticat faptul că în acest moment proiectul de buget nu a ajuns în Parlament, deşi s-a promis acest lucru de către coaliţia de guvernare.

„Astăzi nu avem un proiect de buget discutat în Guvern şi cu atât mai puţin în Parlament. Dacă se va veni pe ultima suta de metri, înainte de Crăciun, cu bugetul să-l adoptăm foarte rapid, o să vedeţi că problemele mari care ţin de fiscalitate, dar şi de diverse domenii, vor fi nerezolvate”, a spus Ponta.

Darius Vâlcov, fost ministru de Finanţe în guvenrul Ponta, a contribuit la elaborarea programului de guvernare al PSD şi a fost autorul evaluării guvernului Grindeanu care a dus la demiterea lui Sorin Grindeanu. Fostul ministru al Dezvoltării Regionale, Sevil Shhaideh, a demisionat din Guvern pe 12 octombrie, ca urmare anchetei DNA în dosarul Belina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO