Politică

Dispută între putere şi opoziţie în comisia în care se dezbate bugetul pentru transporturi

Dispută între putere şi opoziţie în comisia în care...

Autor: Iasmina Ardelean, Mediafax

12.12.2017, 10:51 83

În Şedinţa comună a Comisiei pentru transporturi ale celor două Camere,în care se dezbate proiectul de buget al Ministerului Transporturilor pentru anul 2018,s-a iscat un scandal între membrii PSD şi USR, după ce social-democraţii au propus să nu fie dezbătute şi nici votate cele 187 de amendamente.

Senatorul PSD, Ionel Butunoi, preşedintele Comisiei pentru transporturi a Senatului a propus ca cele 187 de amendamente la proiectul de buget pentru Ministerul Transporturilor să nu fie dezbătute şi nici votate, ci să fie transmise mai departe Comisiei de buget-finanţe. Propunerea a fost adoptată cu majoritate de voturi.

Membrii USR din Comisie s-au opus. Deputatul USR, Ionuţ Moşteanu, a replicat: „Eu propun să intrăm pe amendamente, haideţi să le uşurăm munca celor de la Comisia de buget-finanţe”.

Deputatul USR, Căătlin Drulă, a transmis, în direct, pe Facebook, şedinţa comisiei.

„Eu nu am mai văzut în comisii să ne filmăm între noi”, i-a criticat deputatul neafiliat, Mircea Banias, pe membrii USR.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO