Politică

Donald Trump a anulat întâlnirea de la Bruxelles cu preşedintele Klaus Iohannis

Donald Trump a anulat întâlnirea de la Bruxelles cu...

Autor: Petriana Condrut

12.07.2018, 11:23 2077

Preşedintele american Donald Trump a anulat întâlnirea cu preşedintele Klaus Iohannis, aceasta fiind stabilită pentru ora 11.00, la Bruxelles. Potrivit unor surse oficiale, preşedintele american a anulat joi toate întâlnirile bilaterale.

”Preşedintele Donald Trump trebuia să iasă de la reuniune şi participe la întâlnirile bilaterale. În cadrul reuniunii au fost discuţii contradictorii şi a trebuit să rămână în sală. Au fost scoase statele partenere şi au ramas doar aliaţii. Reuniunea continuă şi la această oră, în formatul de miercuri (1+1)”, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.

Sursele citate au transmis că preşedintele american şi-a anulat întâlnirile stabilite pentru joi, în a doua zi a summit-ului NATO, Trump urmând să plece spre Londra.

Informaţia că Donald Trump se întâlneşte cu Klaus Iohannis a apărut joi, inclusiv pe programul oficial al preşedintelui şi a fost confirmată anterior de delegaţia oficială a SUA la summit-ul NATO de la Bruxelles.

La scurt timp după ora 11.00, când urma să aibă loc întâlnirea, a apărut informaţia că aceasta a fost anulată. De pe programul oficial al preşedintelui României a dispărut anunţul privind întâlnirea.

Ulterior, surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX, că toate întrevederile bilaterale ale preşedintelui Trump, care urmau să aibă loc la Bruxelles, au fost anulate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO