Dragnea, despre înregistrările cu Kovesi: Personal, m-au deranjat. Aştept să văd dacă sunt autentice

19 iun 2017 Autor: Departamentul Politic

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat luni că personal a fost foarte deranjat de înregistrările cu Laura Codruţa Kovesi, în contextul în care era menţionat şi numele fostei sale soţii Bombonica Prodana, dar că aşteaptă să vadă dacă acestea sunt autentice.

”Dacă aceste înregistrări sunt autentice, situaţia e gravă. Înţeleg că au fost contestate. Am înţeles că Inspectia Judiciară s-a autosesizat şi să vedem dacă aceste înregistrări sunt autentice. Atâta timp cât preşedintele României nu e în ţară, amân să mă pronunţ. Este o regulă demult, şeful statului e într-o vizită importantă, nu trebuie să venim cu o altă criză”, a declarat Liviu Dragnea.

Întrebat care este opinia sa despre înregistrări, în contextul în care este pomenit numele fostei sale soţii, liderul PSD a afirmat că a fost foarte deranjat.

”În plan personal m-a deranjat foarte tare. Acolo aproape toate informaţiile sunt pe lângă lege şi Constituţie şi vă promit că am de spus şi eu”, a afirmat Dragnea.

Postul România TV a publicat duminică seara mai multe îregistrări cu Laura Codruţa Kovesi. În una dintre ele, procurorul şef al DNA le spune colegilor că: "sunt 6-7 dosare de care mă întreabă presa în fiecare săptămână. Spuneţi-mi ce se întâmplă. Din 8.000 de dosare n-am putut învinui un inculpat.(...) În cinci săptămâni nimeni nu a învinuit pe nimeni la DNA. (...) Cine nu are chef de muncă să plece. Am auzit comentarii pe dosarul OUG 13. Eu mi-am asumat acest dosar. Mi-am asumat acest dosar cu Surugiu şi Uncheselu. (..) Chiar să zică CCR că am derapat o să iau 4 dosare, mă duc la Morar şi îi spun "spălă-te cu ele pe cap". (..) Ultima e Udrea condamnată 6 ani pe abuz. Eu ştiu că ne-a dat peste cap decizia Curţii. Ne-a dat peste cap şi excepţia la Bombonica dar trebuie să ne facem treaba”.

Inspecţia Judiciară s-a autosesizat în acest caz.

 
Cuvinte cheie:
DRAGNEA
, KOVESI
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide