Politică

Dragnea, după ce a fost pus sub urmărire penală: Resping categoric acuzaţiile

Dragnea, după ce a fost pus sub urmărire penală:...

Autor: Petriana Condrut, Mediafax

13.11.2017, 16:24 614

"Trebuie să recunosc că este o poveste lungă. Resping categoric acuzaţiile. Ce spun de ani de zile că nu am legături cu acea societate, menţin. Să vedem pe ce se bazează aceste afirmaţii. O parte din cele relatate astăzi au fost cercetate odată, nu cred, dar poate nu ştiu, dacă în 2001 a cercetat OLAF. Eu am înţeles că în 2001 am făcut eu cu mine un grup infracţional", a declarat Liviu Dragnea.

"Să văd ce grup am constituit acum 16 ani.(...) Ieri pe Gabi Petrea l-am susţinut să fie preşedinte TSD...alt grup infracţional", a precizat Dragnea.

DNA a anunţat luni că Liviu Dragnea este urmărit penal pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea Tel Drum în privinţa acordării de contracte.

Dosarul a fost deschis ca urmare a unui sesizări a OLAF (Oficiul european antifraudă), transmisă procurorilor pe 30 septembrie 2016, privind suspiciuni de obţinere nelegală pentru lucrări de reabilitare de drumuri judeţene a unor fonduri europene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO