Politică

Dragnea îi dă în judecată pe cei care au spus că a plătit un milion de euro ca să se pozeze cu Trump

Dragnea îi dă în judecată pe cei care au spus că a...

Autor: Departamentul Politic

23.01.2017, 21:48 487

''Am mai auzit că am plătit un milion de euro să fac fotografii cu Donald Trump. Sper ca această minciună, această prostie să nu ajungă acolo (în SUA, n.r.)'', a spus Dragnea la România Tv.

El a spus că există o lege în SUA care interzice oricărui străin să plătescă, să facă asttfel de plăţi. ''Nici altcineva nu a plătit pentru mine, nu se permite unei companii să plătească pentru un străin'', a subliniat Dragnea.

El a arătat că le va posibilitatea celor care au spus această ''minciună'' în spaţiul public să o argumenteze şi probeze în instanţă.

''În instanţă vor avea posibilitatea să argumenteze că eu am dat un milion de euro. (...) În primul rând trebuie să fii prost să gândeşti aşa'', a concluzionat Dragnea.

Potrivit site-ului american Politico şi New York Times, accesul la toate evenimentele din cadrul săptămânii învestirii preşedintelui Trump a fost pe bani, costul unui pachet începând de la 25.000 de dolari şi putând ajunge până la un milion de dolari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO