Politică

Dragnea, parlamentarilor PSD: Sper ca Iohannis să ne accepte rapid premierul şi să instalăm guvernul

Dragnea, parlamentarilor PSD: Sper ca Iohannis să ne...

Autor: Liviu Dadacus

20.12.2016, 14:46 158

"În ceea ce priveşte perioada următoare, nu vă angajaţi în nicio vacanţă, pentru că sper ca foarte curând, foarte rapid, preşedintele să accepte propunerea noastră de prim-ministru, să desemneze, să putem instala guvernul săptămâna viitoare, pentru a avea buget până cel mai târziu 15 ianuarie, în jurul acestei date", a spus Dragnea.

El a arătat că, după instalarea guvernului, mai rămân câteva zile pentru a se face discuţia cu fiecare ministru în parte, pentru a se face fila de buget pentru fiecare minister.

"În aceste condiţii, până în 15 ianuarie sunteţi disponibili. Şi chiar era foarte urât să începem parlamentul cu o vacanţă. Eu cred că nu sunteţi foarte obosiţi după campania electorală, şi eu cred că ceea ce am spus tuturor românilor în ultimele două luni trebuie să se realizeze. Bugetul este poate cea mai importantă lege. Vor veni, de asemenea, multe legi importante pe care trebuie să le adoptăm în calendarul pe care l-am prezentat în campanie şi pe care românii l-au votat şi pentru asta vreau să fiţi prezenţi", le-a spus Dragnea parlamentarilor PSD.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO