Politică

EUobserver: Nu e nimeni vinovat pentru problemele Europei? Alegeţi un român!

EUobserver: Nu e nimeni vinovat pentru problemele...

Autor: Mihaela STOICA

08.03.2013, 15:57 3250

"Afurisiţii ăştia de români şi bulgari. Pe cale să ne invadeze ţările, abuzează de sistemele noastre de asistenţă socială, ne fură locurile de muncă, probabil maşinile şi portofelele", aşa începe o analiză publicată vineri de EUobserver, citată de gândul.

Niciun politician german sau britanic nu va afirma atât răspicat cele de mai sus, dar aceasta este ideea, afirmă EUobserver.

Miniştrii de interne din Marea Britanie, Germania, Austria şi Olanda lucrează la un plan care vizează limitarea "turismului beneficiilor", care îi vizează pe români şi bulgari.

În continuare, publicaţia noteză ironic - "Se ridică restricţiile de pe piaţa muncii anul viitor? Fir-ar să fie!" - citând Daily Mail care, în baza datelor furnizate de Scotland Yard, a scris că unul din trei români din Londra este un deţinut hoţ sau violator. Citiţi mai mult despre analiza EUobserver pe www.gandul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO