Politică

Firea, despre Tudose:Acum câteva zile zicea că e agasat de mitinguri, iar public se arată îngrijorat

Firea, despre Tudose:Acum câteva zile zicea că e agasat...

Autor: Andreea Traicu, Mediafax

04.12.2017, 10:45 119

"Toate afirmatii pe care le-a făcut le consider incorecte. Dacă avea îngrijorări, (..) puteam să discutăm la telefon şi să nu-mi dea replici la televizor. (..) Au fost decupate aprecierile care l-ar fi defavorizat pe premier. Eu am zis că mi se pare ipocrit că acum câteva zile îmi zicea în privat că e agasat de mitingurile din Piaţa Victoriei, iar public se arată îngrijorat că cei care ocupă piaţa nu ar avea unde să mai protesteze", a declarat Gabriela Firea la Antena 3.

În ceea ce priveşte discuţiile pe grupul de whatsapp al comunicatorilor PSD, în care premierul ar fi fost acuzat că sabotează Primăria Capitalei şi că îşi face campanie, edilul a spus: "Am făcut această afirmaţie pentru că sunt mulţi colegi care spun că nu se explică această atitudine, că încercă să se detaşeze de unii colegi şi să se apropie de alţii".

Potrivit unor stenograme apărute în presă, Gabriela Firea şi Liviu Pleşoianu l-au atacat pe premierul Mihai Tudose, într-o discuţie între comunicatorii partidului, care a avut în seara zilei de 30 noiembrie, prilejuită de ieşirea publică a premierului împotriva Târgului de Crăciun din Piaţa Victoriei. Primul ministru este acuzat cu argumente că are o agendă proprie, că sabotează Primăria Capitalei şi că vrea să preia PSD.

Mihai Tudose a declarat, joi, că amplasarea unui Târg de Crăciun în Piaţa Victoriei nu este „cea mai inspirată decizie", afirmând că şi primarul general, Gabriela Firea, va înţelege acest lucru.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO