Politică

Fostul premier Sorin Grindeanu: M-am întâlnit cu Liviu Dragnea, prima mea opţiune e să rămân în PSD

Fostul premier Sorin Grindeanu: M-am întâlnit cu Liviu...

Autor: Mediafax

23.08.2017, 16:07 354

"M-am întâlnit în urmă cu câteva zile cu preşedintele PSD Liviu Dragnea şi am discutat despre ce înseamnă PSD, ce s-a întâmplat în relaţia noastră, cum va fi în viitor şi despre cum PSD trebuie să îşi ducă la capăt mandatul încredinţat de cetăţeni. Am discutat din punctul de vedere al oamenilor interesaţi de ce va face PSD", a spus, pentru MEDIAFAX, fostul premier Grindeanu.

"Prima mea opţiune este să rămân în PSD", a precizat Grindeanu.

Întrebat de MEDIAFAX dacă întâlnirea cu Dragnea înseamnă şi faptul că va exista o soluţie favorabilă la contestaţia la excluderea din partid, fostul premier a spus: "Nu ştiu. Comisia de etică se va întruni în viitor şi va decide".

Întrebat de MEDIAFAX la iniţiativa cui a fost întâlnirea, fostul premier a spus: "Este prea puţin important. Este colateral. Important este că ne-am întâlnit".

Întrebat de MEDIAFAX dacă vor mai avea loc întâlniri cu Liviu Dragnea, fostul şef al Executivului a spus: "Nu ştiu. Sunt în situaţia unui om care a contestat excluderea sa din PSD".

"Nu am ascuns niciodată faptul că vreau să rămân în PSD. Este şi rămâne prima mea opţiune", a subliniat, pentru MEDIAFAX, fostul premier Sorin Grindeanu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO