Politică

Gafa echipei online care administrează pagina de Facebook a lui Ponta: „Fotografia nu s-a realizat cu această ocazie”

Gafa echipei online care administrează pagina de...

Autor: Departamentul Politic

28.12.2013, 09:46 1311

"Premierul Victor Ponta a luat masa cu familia regală în cea de-a treia zi de Crăciun la palatul de la Săvârşin, reşedinţa regală unde familia regelui îşi petrece în mod tradiţional sărbătorile de iarnă. Fotografia postată anterior nu s-a realizat cu aceasta ocazie, ci cu ocazia prânzului oficial dat cu ocazia aniversării Regelui Mihai, fiind postată din greşeală de echipa online. La masa de astăzi, MS Regele Mihai nu a participat, Casa Regală fiind reprezentată de către Principesa Margareta şi principele Radu", se arată într-un text postat pe pagina de Facebook a premierului de echipa acestuia.

De asemenea, au fost postate două fotografii care îi înfăţişează pe premierul Victor Ponta, soţia acestuia, cei doi copii, Principesa Margareta şi Principele Radu.

O fotografie care îi înfăţişa pe premier şi pe Regele Mihai I stând la masă fusese postată anterior, vineri seară, pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, în textul semnat de "Echipa VP" arătându-se că "premierul Victor Ponta a luat masa cu Majestatea Sa Regele Mihai I în cea de-a treia zi de Crăciun la palatul de la Săvârşin, reşedinţa regală unde familia regelui îşi petrece în mod tradiţional sărbătorile de iarna".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO