Politică

Grindeanu, după excluderea din PSD: Voi rămâne membru PSD, indiferent câte CEx-uri face Dragnea

Autor: Gabriel Pecheanu

15.06.2017, 20:56 132

”E o zi tristă pentru mine. Astăzi, la presiunile lui Liviu Dragnea, am fost exclus din PSD. Mă uit în ochii dumneavoastră şi spun că oricât ar încerca Dragnea să scape de mine, pentru că îi sunt incomod, am fost, sunt şi voi fi pesedist. În momentul de faţă, Liviu Dragnea încearcă să confişte un întreg partid pentru că îi e frică cu marea masă a membrilor de partid. De un an de zile, acest partid nu a mai avut un Birou Permanent Naţional”, a declarat Sorin Grindeanu, exclus joi din PSD, prin decizia Comitetului Naţional Executiv.

Grideanu îl acuză pe Liviu Dragnea că a ales să conducă abuziv partidul prin şedinţe ale Comitetului Executiv întrunite pentru ”execuţii”.

”Singurele modalităţi prin care se conduce sunt aceste CEx-uri din două în două luni, organizate pentru execuţii. Se va spune că PSD a decis să depună moţiune de cenzură împotriva propriului guvern pentru că Liviu Dragea vrea tot mai multă putere. Voi rămâne membru PSD, indiferent de ce spune Liviu Dragnea, indiferent câte CEx-uri va organiza domnul fost pedelist Liviu Dragnea. Ce va face? Ne exclude pe toţi?”, a mai spus premierul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO