Politică

Grindeanu nu exclude sesizarea CCR pentru neîndeplinirea procedurii în privinţa moţiunii de cenzură

Grindeanu nu exclude sesizarea CCR pentru neîndeplinirea...

Autor: Gabriel Pecheanu

18.06.2017, 20:20 109

”Nu e treaba mea. Am un secretar general, mai nou, care trebuie să se ocupe de aceste lucruri care ţin de proceduri. Şi nici nu vreau să dau senzaţia că procedural eu, Sorin Grindeanu, prim-ministrul României, mă agăţ de această funcţie. Secretarul general al Guvernului va verifica dacă legea este aplicată şi suntem conform legii şi după aceea o să vedem”, a declarat Sorin Grindeanu.

Totuşi, premierul a remarcat graba liderilor PSD-ALDE să citească moţiunea de cenzură duminică, în plenul Parlamentului, iar votul să fie programat miercuri.

”Mă miră graba şi convocările şi organizările. Aseară îmi arăta cu coleg parlamentar PSD o organizare incredibilă pentru ziua de azi, cu microbuze care vin la aeroport pentru fiecare cursă să semneze, ceea ce nu s-a întâmplat până acum. Această grabă pot să o înţeleg, dar această grabă îmi ridică nişte semne de întrebare în mod evident. Astfel, se puteau desfăşura lucrurile normal - luni se citea moţiunea, joi se vota şi sigur că am semne de întrebare. dar nu vreau să intru pe chestiuni procedurale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO