Politică

Guvernul a dat Primăriei Capitalei un teren de 47 ha în Pipera pentru a face Spitalul Metropolitan în maximum 20 de ani

Guvernul a dat Primăriei Capitalei un teren de 47 ha în...

Autor: Mediafax

22.03.2018, 00:00 772

Purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, a declarat, miercuri, după şedinţa Executivului în care terenul SRTv din Pipera a fost trecut la Primăria Capitalei, că Spitalul Metropolitan va fi gata în maximum 20 de ani. 

„Terenul (transferat Primăriei Capitalei pentru construirea Spitalului Metropolitan - n. red.) are o suprafaţă de peste 47.000 de metri-pătraţi, este situat în şoseaua Pipera din Sectorul 2 şi trece din domeniul public al statului şi administrarea Societăţii Române de Televiziune în domeniul public al municipiului Bucureşti.

Termenul de realizare a investiţiei este de maximum 20 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu.

Consiliul General al Muncipiului Bucureşti (CGMB) a votat, în februarie, preluarea autobazei RATB Pipera de către Primăria Capitalei, pentru construirea Spitalului Metropolitan. Potrivit primarului general, Gabriela Firea, invesţia pentru Spitalul Metropolitan ar putea fi de 300 mil. euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO