Politică

Hugo Chavez a apărut cu capul ras la o şedinţă de guvern, ca urmare a chimioterapiei: "My new look"

Hugo Chavez a apărut cu capul ras la o şedinţă de guvern, ca urmare a chimioterapiei: "My new look"

Autor: Alexandra Fusoi

02.08.2011, 09:34 697

Preşedintele venezuelan, operat la sfârşitul lunii iunie înCuba, a apărut luni, la o şedinţă de guvern, cucapul ras, afirmând că tratamentul urmat după ce a fostdiagnosticat cu cancer îşi face efectul, scrie Mediafax.

Într-o stare de bună dispoziţie vizibilă,îmbrăcat cu un costum sobru şi purtând ochelari, Chavez a prezidatşedinţa în care au depus jurământul nouă noi miniştri şi a glumitîn legătură cu noua sa înfăţişare, într-o intervenţie transmisă demai multe canale de televiziune.

"Acesta este «my new look»", a spus el,explicând că efectele chimioterapiei încep să devină vizibile."Chimioterapia este un tratament care atacăîntregul organism, iar căderea părului este normală", a adăugatChavez, afirmând că acest lucru "arată că tratamentul areefect".


Chavez, în vârstă de 56 de ani, a revenit la 23iulie la Caracas, după ce a urmat la Havana oprimă etapă a chimioterapiei după extirparea unei tumoricanceroase. El a anunţat atunci că vor fi necesare şi alte etape detratament preventiv, precizând însă că, în urma analizelor, nu amai fost depistată nici o celulă canceroasă.


Ulterior, preşedintele venezuelan şi-a reluatactivitatea, iar în ultimele săptămâni a afirmat în maimulte rânduri că intenţionează să candideze pentru un al treileamandat prezidenţial la alegerile din 2012.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO