Politică

Iohannis, despre candidatură: Am considerat că trebuie să clarific intenţiile mele pentru viitor

Iohannis, despre candidatură: Am considerat că trebuie...

Autor: Andreea Tobias, Mediafax

23.06.2018, 14:47 347

Preşedintele Klaus Iohannis a precizat sâmbătă la Sibiu că a decis să facă anunţul despre candidatura sa la al doilea mandat pentru Preşedinţie în contextul sondajelor care arată un nivel de nemulţumire al românilor de peste 80 la sută. 

Iohannis a spus că a văzut sondaje care arătau că nivelul de nemulţumire a depăşit 80 la sută, ceea ce înseamnă că ”lumea nu mai are încredere în clasa politică”.

”În acest context am considerat că acest anunţ poate să constituite un punct interesant, poate unii vor fi încurajaţi să meargă mai departe, alţii probabil nu vor primi aşa bine acest anunţ. În orice caz mi s-a părut că este necesară o clarificare a intenţiilor mele pentru ceea ce urmează”, a afirmat preşedintele.

Întrebat cine crede că nu primeşte bine anunţul, Iohannis a răspuns: ”Cred că PSD nu este extrem de fericit că am făcut acest anunţ”.

Klaus Iohannis a anunţat sâmbătă dimineaţă că este hotărât să candideze pentru încă un mandat de preşedinte al României.

”Vreau să vă comunic acum, aici în această dimineaţă frumoasă: sunt ferm hotărât să candidez pentru încă un mandat de preşedinte al României”, a spus sâmbătă la Sibiu Klaus Iohannis.

Preşedintele s-a aflat la Sibiu la întâlnirea foştilor săi colegi din Colegiul Naţional ”Samuel von Brukenthal”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO