Politică

Iohannis, la un an de mandat: Creşterea economică trebuie să se simtă în buzunare, nu în statistici!

Iohannis, la un an de mandat: Creşterea economică...
17.12.2015, 00:03 135
Preşedintele Klaus Iohannis s-a adresat ieri camerelor reunite ale Parlamentului şi membrilor Executivului printr-un discurs în care a vorbit despre evoluţia ţării la un an de la preluarea mandatului de preşedinte. Şeful statului a transmis, în discursul din Parlament, şi un mesaj către Cabinetul Cioloş, afirmând că aşteaptă de la acesta o guvernare responsabilă, dar şi creştere economică reală, care să se simtă în buzunarele cetăţenilor, şi nu doar în statistici. „Îmi doresc o creştere economică, despre care să nu vorbim doar în termeni statistici şi de date, ci una care să se reflecte în viaţa de zi cu zi, în nivelul de trai al fiecărui român."

Iohannis împlineşte un an de mandat în 21 decembrie, perioadă în care Parlamentul se va afla deja în vacanţă, astfel încât preşedintele a adresat acest mesaj ieri chiar înaintea votului asupra Legii bugetului pe anul 2016. Discursul de ieri a fost al patrulea pe care preşedintele îl susţine în faţa Parlamentului, de la preluarea mandatului. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Cele mai citite ştiri
AFACERI DE LA ZERO