Politică

Ion Iliescu a fost din nou la Spitalul Elias pentru continuarea investigaţiilor

Ion Iliescu a fost din nou la Spitalul Elias pentru continuarea investigaţiile

Autor: Elvira Gheorghita

14.11.2012, 10:34 486

"Domnul preşedinte a revenit miercuri la Spitalul Elias, continuă investigaţiile începute cu o zi în urmă. Starea acestuia este foarte bună şi mulţumeşte tuturor celor care se interesează de dumnealui", a spus Dana Safta.

Directorul medical al Spitalului Elias a precizat că fostul preşedinte a venit pentru continuarea investigaţiilor şi nu este necesară internarea acestuia.

Fostul preşedinte a declarat, la ieşirea din Spitalul Elias, că a venit doar pentru a-şi face controlul medical de rutină.

Ion Iliescu a fost şi marţi la Spitalul Elias, pentru controlul medical periodic, Dana Safta declarând pentru MEDIAFAX acesta nu are probleme.

Fostul preşedinte a fost operat la Spitalul Elias în ianuarie, pentru un polip la colon, iar în aprilie a avut un puseu de tensiune, însă analizele efectuate au fost în regulă.

Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias din Capitală şi în 24 noiembrie 2011, când i-au fost făcute analize, medicii constatând că nu are probleme majore de sănătate. Fostul preşedinte a fost externat în ziua următoare, el scriind pe blog că se simte bine şi că a avut "o indispoziţie digestivă".

Iliescu a fost operat în mai 2005, atunci fiindu-i montate stenturi, după ce avut un puseu de tensiune pe fondul unei hipertensiuni mai vechi şi a unei cardiopatii ischemice cunoscute. Intervenţia a fost realizată în 18 mai 2005, iar Iliescu a rămas atunci în spital până aproape de sfârşitul lunii, din cauza unor dureri în piept, apărute la câteva zile după montarea stenturilor.

Totodată, în 1994, Ion Iliescu a fost operat de colecist, la Spitalul Elias.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO