Politică

Ion Stan a demisionat din PSD

Ion Stan a demisionat din PSD

Autor: Departamentul Politic

21.12.2012, 15:12 321

Ion Stan şi-a înaintat demisia la Organizaţia PSD Dâmboviţa, al cărui membru era.

"Domnule preşedinte, subsemnatul Stan Ion membru al PSD din anul 1995 vă rog să luaţi notă de demisia mea definitivă, irevocabilă şi necondiţionată din Partidul Social Democrat pe care l-am slujit cu abnegaţie şi devotament timp de 17 ani obţinând de 4 ori mandat de parlamentar cu o largă majoritate", scrie în demisia înaintată de Stan.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, după respingerea în plenul Camerei a ridicării imunităţii lui Ion Stan, că acesta nu mai poate face parte din PSD şi că soluţia, în urma votului deputaţilor, ar fi ca acesta să demisioneze din Parlament.

Ponta a precizat în mai multe rânduri că el, în calitate de deputat, a votat pentru ridicarea imunităţii lui Ion Stan.

Premierul a mai arătat că votul din Camera Deputaţilor va afecta România în plan extern, în privinţa MCV şi a aderării la Schengen.

Victor Ponta a precizat că PSD va lua decizia politică de a-l înlătura pe Ion Stan din partid, dar că acest lucru nu rezolvă ridicarea imunităţii deputatului, singura soluţie în acest sens fiind demisia lui Stan din Parlament.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO