Politică

Klaus Iohannis după incnediul din Bamboo: Reguli şi legi au fost, se pare, din nou încălcate

Klaus Iohannis după incnediul din Bamboo: Reguli şi...

Autor: Departamentul Politic

21.01.2017, 10:58 122

''În incendiul din clubul bucureştean nu şi-a pierdut viaţa, din fericire, nici un om. Am trecut, însă, pe lângă o altă tragedie de proporţii. Reguli şi legi au fost, se pare, din nou încălcate. Până nu vom înţelege odată pentru totdeauna că legea e una pentru toţi, societatea va fi mereu în pericol. Le doresc însănătoşire grabnică celor răniţi şi mulţumesc salvatorilor!'', a scris şeful statului pe Facebook.

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 2, pe raza căreia se afla clubul Bamboo, au declarat pentru MEDIAFAX că acesta nu avea autorizaţie de funcţionare, fiind amendaţi anul trecut. Clubul a ars în întregime, 38 de persoane fiind duse la spital. 11 victime au rămas internate.

"Clubul a avut o autorizare de construire pentru extinderea clubului, emisă în anul 2012, dar nu s-a făcut nici până în prezent recepţia lucrării. Clubul nu avea autorizaţie de funcţionare, iar anul trecut au fost amendaţi, urmând ca şi anul acesta să fie amendaţi fiindcă funcţionau fără autorizaţie", a declarat pentru MEDIAFAX Anatol Albu, purtător de cuvând al Primăriei Sectorului 2.

Pe de altă parte, avocatul clubului susţine că au fost respectate toate obligaţiile legale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO