Politică

Licitaţiile pentru deszăpezire s-au blocat pe autostrada Cernavodă-Constanţa

Licitaţiile pentru deszăpezire s-au blocat pe...

Autor: Gândul

23.11.2012, 18:04 332

Şoferii care vor dori să circule în această iarnă pe autostrada Cernavodă-Constanţa şi pe centura oraşului Constanţa vor risca să rămână blocaţi în zăpadă. Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) nu a reuşit să încheie un contract pentru deszăpezire pe cele două segmente.

La licitaţia organizată nu a fost depusă nici o ofertă, astfel că reprezentanţii CNADNR au trebuit să recurgă la o „procedură de urgenţă” prevăzută de legislaţie, adică încredinţarea directă.

Marin Dima, şeful Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, a declarat pentru gândul că, după trei încercări de a încredinţa direct acest contract, nici o firmă nu şi-a exprimat interesul de a semna contractul pentru curăţarea de zăpadă a celor două tronsoane.

CNADNR se roagă de drumari să le încredinţeze direct un contract de 1,6 milioane euro

DRDP Constanţa va face vineri a patra şi cea din urmă încercare de a găsi o firmă pentru a-i încredinţa direct contractul de deszăpezire pentru autostrada Cernavodă-Constanţa şi centura Constanţei, "la pachet". Valoarea estimată a contractului este de 7,4 milioane de lei, fără TVA (1,6 milioane euro), pentru o durată de cinci luni.

Citiţi continuarea pe Gândul.info

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO