Politică

Liderul PSD, după atacul din Londra: Am încredere că Guvernul monitorizează atent evoluţia situaţiei

Liderul PSD, după atacul din Londra: Am încredere că...

Autor: Liviu Dadacus

22.03.2017, 23:12 36

„În urma atacului terorist care a avut loc astăzi, la Londra, îmi exprim întreaga solidaritate cu poporul şi guvernul britanic. Faptul că atacul a avut loc lângă clădirea Parlamentului, simbol al democraţiei şi pluralismului, arată că a fost îndreptat împotriva valorilor care stau la baza statelor europene moderne, ceea ce îl face cu atât mai condamnabil”, a precizat Dragnea miercuri seara într-o postare pe Facebook.

El a transmis, totodată, condoleanţe familiilor victimelor şi şi-a exprimat speranţa că toate persoanele rănite în atac, în particular cetăţenii români răniţi, beneficiază de cea mai bună îngrijire şi asistenţă medicală.

„Am încredere că Guvernul României monitorizează cu atenţie evoluţia situaţiei, inclusiv în ceea ce priveşte eventualitatea apariţiei unor noi date privind cetăţeni români afectaţi de atac, precum şi pentru oferirea de asistenţă consulară tuturor cetăţenilor români afectaţi de tragicele evenimente”, a arătat Dragnea.

O explozie şi focuri de armă au fost semnalate, miercuri după-amiază, în apropierea Parlamentului Marii Britanii, clădirea Legislativului britanic fiind închisă, relatează Sky News.

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 20 sunt rănite, printre care se numără şi doi români, în urma atacului terorist.

Autorul atacului de lângă Parlamentul britanic a fost împuşcat mortal.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO