Politică

Liviu Dragnea, după întâlnirea cu UDMR: Sper să susţină Guvernul

Liviu Dragnea, după întâlnirea cu UDMR: Sper să...

Autor: Cătălina Mănoiu

28.06.2017, 16:16 40

„Am avut o discuţie cu colegii de la UDMR, primul-ministru le-a prezentat câteva propuneri de complementare pentru programul de guvernare pe care îl ştiau. Este dorinţa noastră şi politică şi guvernamentală de colaborare în continuare cu UDMR. Colegii de la UDMR au rămas în continuare să dezbată şi într-un timp rezonabil o să iasă şi o să spună care este decizia pe care o vor lua, dacă susţin sau nu noul guvern”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la finalul întâlnirii pe care alături de Mihai Tudose a avut-o cu parlamentarii UDMR.

Liviu Dragnea a afirmat că nu crede că Guvernul Mihai Tudose ar putea să nu întrunească voturile necesare pentru învestitură.

„Eu cred că nu”, a răspuns Dragnea întrebat dacă există pericolul ca noul Cabinet să nu fie votat de o majoritate.

Întrebat de unde va lua voturile necesare dacă UDMR nu va susţine Guvernul Tudose, Dragnea a afirmat că vor fi “voturi în plus faţă de cele de la moţiune, PSD şi ALDE”.

„Noi avem majoritate PSD-ALDE, data trecută când s-a votat guvernul, UDMR a votat cu noi, sperăm să o facă şi sperăm să o facă şi minorităţile”, a precizat Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO