Politică

Liviu Dragnea: N-am stabilit ca în această vară să vorbim despre o posibilă remaniere

Liviu Dragnea: N-am stabilit ca în această vară să...

Autor: Firuta Flutur, Mediafax

22.07.2018, 20:44 134

Liviu Dragnea a anunţat, duminică, că nu a fost stabilită în coaliţie o discuţie despre o posibilă remaniere guvernamentală în această vară, precizând însă că o discuţie despre o evaluare a actului de guvernare în sine va exista. Liderul PSD s-a arătat mâhnit de maniera cum comunică unii miniştri. 

"Nu am avut nicio discuţie cu premierul, domnul Tăriceanu pe acest subiect. Nu ştiu. Va fi o discuţie despre o evaluare a actului de guvernare în sine, dar n-am stabilit ca în această vară să vorbim despre o posibilă remaniere. Sigur că sunt mai mulţumit de unii şi mai puţin mulţumit de alţii, dar nu vreau să dau nume", a declarat Liviu Dragnea, la România Tv.

Preşedintele PSD s-a arătat nemulţumit de maniera în care unii miniştri ai Cabinetului Dăncilă comunică măsurile adoptate.

"Mâine (luni -n.r.), doamna premier va prezenta un fel de bilanţ al celor şase luni de guvernare, în care va prezenta cele mai importante măsuri adoptate, efectele pozitive ale acestor măsuri, urmând ca în perioada următoare, sper în această vară, fiecare dintre miniştri să prezinte aceste lucruri. Dacă e vreo mâhnire din partea mea şi a premierului, este că, miniştrii dacă nu ar avea ce să prezinte, aş mai zice, dar au destule măsuri luate şi să prezinte ce măsuri bune au luat într-un domeniu. Aud zgomotul de fond negativ că nu s-a făcut nimic şi de aceea trebuie să comunice ce au făcut pe baza programului de guvernare. Nu există ministru din acest Guvern care să nu aibă ce comunica. Nu există niciun domeniu din viaţa economică, socială a României unde să nu se fi implementat măsuri. Tot amânând o să se prezinte mult deodată şi trebuie să ştie să îşi structureze", a mai spus Liviu Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO