Politică

Liviu Dragnea poate deocamdată răsufla uşurat: Nimeni nu a cerut demisia liderului PSD sau vreo excludere, la peste două de la începerea şedinţei CEx

Liviu Dragnea poate deocamdată răsufla uşurat: Nimeni...

Autor: Ionel Dancu

21.09.2018, 15:55 571

La peste două ore de la începerea şedinţei Comitetului Executiv al PSD, nimeni nu a cerut demisia lui Liviu Dragnea sau excluderea vreunuia dintre semnatarii scrisorii, au declarat surse politice pentru MEDIAFAX.

Cu toate că au luat cuvântul atât Gabriela Firea, cât şi Paul Stănescu, doi dintre semnatarii scrisorii prin care au cerut demisia preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, niciun social-democrat nu a solicitat, până la momentul transmiterii acestei ştiri, ca Dragnea să facă un pas în spate de la şefia partidului, potrivit surselor politice. Deocamdată se discută pe punctele din scrisoare, vorbind în cadrul reuniunii aproape jumătate din membrii CEx.

Pe de altă parte, Liviu Dragnea le-a transmis participanţilor la şedinţă că nu renunţă la legile justiţiei şi la Codurile penale.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, în şedinţa Comitetului Executoiv PSD, că nu va pleca din funcţia de premier, au spus sursele politice, pentru MEDIAFAX. Aceleaşi surse politice au declarat, pentru MEDIAFAX, că nu este exclusă o nouă şedinţă a Comitetului Executiv săptămâna viitoare. Cu această occazie ar urma să se discute şi despre activitatea din Guvern şi Parlament.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO