Politică

Liviu Dragnea se va întâlni cu premierul Ungariei Viktor Orban

Liviu Dragnea se va întâlni cu premierul Ungariei...

Autor: Petriana Condrut, Mediafax

06.02.2018, 13:43 168

"Am abordat câteva teme importante pentru România şi Ungaria. Proiecte de infrastructură mare, legătura Bucureşti- Budapesta de cale ferată de mare viteză, o discuţie ca posibilitatea ca în viitorul apropiat România să devină furnizor de gaze naturale pentru Ungaria. Am discutat despre Fundatia Gojdu, că putem, avem înţelepciune ambele părţi, să începem o discuţie serioasă despre moştenirea Gojdu. Am discutat şi despre punctele de trecere a frontierei, am convenit că voi discuta cu Guvernul să se deblocheze cel puţin două puncte în prima fază", a declarat Liviu Dragnea, după întâlnirea de luni cu ministrul afacerilor externe şi comerţului exterior din Ungaria, Péter Szijjártó.

Preşedintele PSD a anunţat că este posibil ca în viitorul apropiat să aibă o întâlnire cu Viktor Orban, premierul Ungariei şi lider al formaţiunii Fidesz, după ce ministrul ungur i-a transmis invitatia acestuia.

"A fost o discuţie bună (n.r.: cu ministrul de Externe al Ungariei), mi-a transmis inviaţia domnului Orban ca să ne vedem în calitate de preşedinţi de partid", a spus Liviu Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO