Politică

Mesajul transmis de preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, cu ocazia zilei de 1 iunie

Mesajul transmis de preşedintele Camerei Deputaţilor,...

Autor: Gabriel Pecheanu, Mediafax

01.06.2018, 15:12 112

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a transmis un mesaj de 1 iunie, de Ziua Copiilor, în care afirmă că adevărata moştenire a unei naţiuni sunt copiii şi lansează un îndemn ca, ”uniţi, darnici şi cu inima deschisă, întocmai ca în copilărie, să ne asigurăm că vor avea un viitor mai bun”.

”<Toţi oamenii mari au fost cândva copii. (Dar puţini dintre ei îşi mai aduc aminte).> - Antoine de Saint-Exupéry - Micul Prinţ. Astăzi, mai mult ca oricând, să ne lăsăm ghidaţi de copii, să ne inspirăm în tot ceea ce facem din sinceritatea, veselia şi afecţiunea lor. Copiii sunt viitorul nostru, adevărata moştenire a unei naţiuni. Uniţi, darnici şi cu inima deschisă, întocmai ca în copilărie, să ne asigurăm că vor avea un viitor mai bun. La mulţi ani tuturor copiilor!”, a scris Liviu Dragnea pe contul său de Facebook.

Şi premierul Viorica Dăncilă a transmis, vineri, cu ocazia Zilei de 1 Iunie, un mesaj în care spune că cele mai frumoase cadouri pentru copii sunt educaţia, iubirea şi sprijinul necondiţionat.

"Astăzi, sărbătorim inocenţa şi puterea copiilor de a găsi fericirea în orice. Nimic nu poate egala bucuria oferită de zâmbetele copiilor noştri şi dragostea lor sinceră. Este datoria noastră, a adulţilor, să ne asigurăm că generaţiile următoare se dezvoltă în armonie şi în siguranţă pentru că sunt cea mai valoroasă resursă a societăţii. Cele mai frumoase cadouri pe care le putem oferi copiilor sunt iubirea, sprijinul necondiţionat şi o educaţie care să-i ajute să devină adulţii de mâine, de care să fim mândri.La mulţi ani, dragi copii români! La mulţi ani, copiilor din întreaga lume!", se arată în mesajul transmis de premierul Viorica Dăncilă, de 1 iunie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO