Politică

Ministerul Afacerilor Externe trimite aproape 2 milioane de buletine de vot în diaspora pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie

Ministerul Afacerilor Externe trimite aproape 2 milioane...

Autor: Departamentul Politic

25.11.2016, 20:16 75

Ministerul Afacerilor Externe a început expedierea materialelor necesare votării către misiunile diplomatice şi oficiile consulare ale României, urmând ca acestea să fie puse la dispoziţia birourilor secţiilor de votare din străinătate organizate pentru scrutinul din 11 decembrie 2016 pentru alegerea Senatului şi Camerei Deputaţilor.

Numărul buletinelor de vot a fost stabilit ca urmare a estimărilor realizate de misiunile diplomatice, ţinând cont de prezenţa la vot de la procesele electorale anterioare şi dispersia teritorială a comunităţilor româneşti, a informat ministerul prin intermediul unui comunicat de presă.

Odată cu buletinele de vot, Ministerul Afacerilor Externe expediază şi celelalte materiale necesare votării: timbre autocolante, ştampile cu menţiunea votat, ştampile de control, plicuri transparente, tuşiere, tuş, formulare tipizate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO