Politică

Ministerul Sănătăţii se informatizează cu bani europeni: cheltuieşte 2,4 mil. euro pentru “îmbunătăţirea procesului de lucru”

Ministerul Sănătăţii se informatizează cu bani...

Autor: Ioana David

05.04.2013, 15:15 366

​Ministerul Sănătăţii investeşte 10,8 mil. lei (2,4 mil. euro) în derularea unui program de “creştere a eficacităţii organizaţionale prin implementarea de aplicaţii informatice moderne în sprijinul proceselor de luare a deciziilor şi gestionare a documentelor”.

Proiectul este finanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţionl Dezvoltarea Capacităţii Administrative 2007-2013, se arată într-un anunţ publicat pe site-ul Ministerului. Valoarea totatlă eligibilă a proiectului (fără TVA) este de 10,8 mil. lei din care 9,23 mil. lei reprezintă valoarea eligibilă nerambursabilă din Fondul Social European iar diferenţa este cofinanţarea eligibilă a beneficiarului.

“Scopul proiectului constă în îmbunătăţirea proceselor de lucru din cadrul Ministerului Sănătăţii prin implementarea unui sistem moderm de administrare a documentelor şi de optimizare a fluxurilor informaţionale ca urmare a corelării circuitului documentelor cu fluxurile existente în cadrul instituţiei solicitante şi a celor generate pe relaţia cu instituţiile subordonate Ministerului Sănătăţii, respectiv cu instituţiile cu care aceasta colaborează”, se arată în documentul de pe site-ul Ministerului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO