Politică

Ministrul de Interne, Carmen Dan, întrebată dacă premierul trebuie să demisioneze: Bineînţeles că nu

Ministrul de Interne, Carmen Dan, întrebată dacă...

Autor: Cătălin Legănel, Mediafax

28.04.2018, 15:21 88

Carmen Dan a fost întrebată, sâmbătă, în staţiunea Mamaia, în timpul unei vizite de lucru, cum comentează declaraţia preşedintelui Klaus Iohannis, care a spus că nu mai are încredere în premierul Viorica Dăncilă. Ministrul de Interne a răspuns că obiectivul Executivului este să pună în aplicare a programul de guvernare „cu orice risc”.

„Domnul preşedinte a avut o supărare, toată lumea a constatat lucrul acesta. Ce vreau să vă asigur este că primul ministru, dar şi Guvernul, pentru că, până la urmă, au obiectiv major să punem în aplicare, cu orice risc, programul de guvernare. Întotdeauna a avut deschidere şi şi-a dorit (Viorica Dăncilă – n.r.) ca între Guvern şi Administraţia Prezidenţială să existe o colaborare instituţională. Nu vorbim de oameni, vorbim de instituţii şi nu cred că ar trebui să uităm aspectul acesta”, a declarat Carmen Dan.

Întrebată direct dacă premierul ar trebui să-şi dea demisia, ministrul de Interne a răspuns: "Bineînţeles că nu".

Carmen Dan, s-a aflat, sâmbătă, într-o vizită de lucru în judeţul Constanţa în vederea evaluării gradului de pregătire a structurilor MAI pentru asigurarea climatului de ordine publică şi a intervenţiei în situaţii de urgenţă pe timpul minivacanţei de 1 Mai şi a sezonului estival.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO