Politică

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, despre faptul că preşedintele Klaus Iohannis nu e mulţumit de Legea salarizării: Ghinion

Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, despre faptul că...

Autor: Liviu Dadacus

29.05.2017, 17:05 1061

Totodată, ministrul Muncii a precizat, referindu-se la grevele preconizate în administraţia publică locală, că există o decizie politică luată în coaliţie de guvernare şi că Legea salarizării, cel puţin în partea de administraţie, va rămâne în forma prezentată.

Ea a precizat că nu crede că este niciun fel de problemă în cazul său în ceea ce priveşte evaluarea anunţată a miniştrilor, arătând că, din punctul său de vedere, a comunicat bine, dar că nu ştie ce s-a înţeles.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, săptămâna trecută, la Braşov, că Legea salarizării necesită îmbunătăţiri, el comentând astfel pe marginea protestelor preconizate ale sindicaliştilor.

„Abordarea pe care am văzut-o în Parlament cred că necesită încă nişte îmbunătăţiri. Nu poţi să laşi salarizarea oamenilor, în special a celor din administraţia publică locală, aşa, undeva în aer”, a spus Iohannis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO