Politică

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Tudose va fi citită la ora 16.00

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Tudose va fi...

Autor: Liviu Dadacus, Mediafax

20.11.2017, 14:11 85

Raluca Turcan a acuzat modul în care a fost convocat Biroul Permanent Reunit şi ulterior plenul pentru citirea moţiunii. Totodată, Turcan spune că aleşii coaliţiei de guvernare nu vor să stabilească din timp un program pentru dezbaterea şi votul moţiunii de cenzură.

"Dacă vă veţi uita pe stenograme, veţi vedea că această instituţie e condusă cu cinism de aceşti doi preşedinţi. Oamenii care sunt în Parlament au fost votaţi cu bună-credinţă, nu suntem pe moşia domnului Dragnea şi Tăriceanu", a declarat deputatul PNL, Raluca Turcan.

Partidul Naţional Liberal a depus, vineri, moţiunea de cenzură intitulată „PSDragnea, în campanie mumă, la putere ciumă”, demers iniţiat după ce guvernul Tudose a adoptat ordonanţa de modificare a Codului Fiscal. Liberalii au strâns 148 de semnături.

Liberalii anunţă că luni, începând cu ora 18.00, oamenii nemulţumiţi de actuala guvernare se pot strânge în faţa sediilor prefecturilor, în cadrul unor acţiuni de protest organizate de PNL.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO