Politică

Noi demisii în Guvern: Alţi doi secretari de stat vor candida la alegeri

Noi demisii în Guvern: Alţi doi secretari de stat vor...

Autor: Mediafax

26.10.2016, 11:30 495

”Da, candidez! Nu mi-am imaginat că aş putea să susţin acest lucru în urmă cu un an. Am fost pentru un an şi jumătate secretar de stat la Ministerul Fondurilor Europene, desemnat de Victor Ponta”, a scris pe contul său de Facebook secretarul de stat din Ministerul Muncii, Ciprian Necula. El a adăugat că, ”firesc”, va demisiona din Executiv.

”Am ales PSD pentru că eu sunt de stânga. Consider că problemele rezultate din inegalităţi sociale şi economice pot fi rezolvate doar printr-o abordare de stânga, care să asigure şanse şi acces echitabil la resurse”, a mai scris Necula.

Ionuţ Moşteanu, un alt secretar de stat, de la Ministerul Transporturilor, a ales să candideze pentru un mandat de deputat din partea USR.

Manuel Costescu, fost secretar de stat în Ministerul Economiei a plecat din funcţie pentru deschide lista de candidaţi ai Uniunii Salvaţi România pentru diaspora la Camera Deputaţilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO