Politică

PNL: Carmen Dan să fie audiată în Parlament privind managementul defectuos de la paşapoarte

PNL: Carmen Dan să fie audiată în Parlament privind...

Autor: Liviu Dadacus

20.08.2017, 14:29 67

„PNL îşi propune ca la începutul sesiunii parlamentare să o invite pe doamna ministru Carmen Dan, secretară de casă a tovarăşului Dragnea, la audieri la Comisia de administraţie publică şi la Comisia de ordine publică, să dea explicaţii vizavi de managementul defectuos legat de această situaţie de la paşapoarte”, a spus Florin Roman.

El a precizat că la momentul la care a fost propusă ministru al Afacerilor Interne şi a fost audiată de către comisiile parlamentare de specialitate, Carmen Dan a precizat, că nu va exista o criză a cozilor la paşapoarte.

„Pe stenograme, la audieri, i s-a ridicat această problemă şi a dat asigurări că sunt pregătiţi pentru a nu fi loviţi de o criză a cozilor la paşapoarte. Românii au fost din nou umiliţi, atât de bine s-a asigurat. E greu să treci de la secretară de şcoală la ministerul de Interne, e foarte greu să gestionezi astfel de situaţii. Dacă erau deştepţi, detaşau personal”, a mai spus Roman.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO