Politică

Ponta îl regretă pe Antonescu. „Am divorţat, dar am rămas îndrăgostiţi”

Ponta îl regretă pe Antonescu. „Am divorţat, dar am...

Autor: Mediafax

12.06.2016, 17:30 33682

Victor Ponta a declarat că nu mai este interesat de şefia PSD sau de funcţia de premier şi nici nu ar mai candida la preşedinţie, pentru că "în mod normal, oricine candidează de la PSD câştigă primul tur şi pierde în turul doi", adăugând că speră să îşi scrie memoriile în libertate. Pe de altă parte, Ponta a spus că regretă proiectul USL şi pe Crin Antonescu. "Ca la divorţ, am divorţat, dar am rămas îndrăgostiţi, eu plâng după el, el plânge după mine... eu cred că plâng mai mult", a mai spus fortul premier.

Imagini incredibile cu viaţa copiilor bogaţi din Dubai

Cum arată rusoaica de 23 de ani care a renunţat la cariera de economist pentru a ajunge cea mai frumoasă stewardesă din Rusia

Cum arată cea mai frumoasă plajă din lume: Stiniva din Croaţia. Este un paradis aproape de România

"N-aş mai candida la preşedinţie... Ce mi-a trebuit (...) În mod normal oricine candidează de la PSD câştigă primul tur şi pierde în turul doi. Adică ori sunt nebun, ori a început să-mi placă. Dacă-i dintr-un tur da, dacă sunt două tururi nu", a declarat Ponta, la Antena 3, într-o emisiune satirică.

Întrebat dacă este interesat să revină în politică, la vârful PSD, sau să fie din nou premier, deputatul social-democrat a negat că ar avea astfel de planuri: Nu, nu (nu sunt interesat de şefia PSD-nr.). Nu merge (funcţia de premier-n.r.) de două ori, sincer".

De asemenea, întrebat dacă este adevărat că Elena Udrea a venit la el să negocieze numirea procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, Ponta a confirmat parţial şi a spus că episodul este doar o parte din poveste, adăugând că va oferi detalii la momentul potrivit. "(Este adevărat că Elena Udrea a venit la dvs, ca mesager al lui Traian Băsescu ?-nr.) Un pic aşa, nu mult. E o bucăţică dintr-o poveste amară pe care, la un moment dat, o să o povestim că e frumos", a declarat Ponta.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO