Politică

Ponta: În ciuda legendei care circulă printre liderii politice, eu sunt cel care se trezeşte greu dimineaţa

Ponta: În ciuda legendei care circulă printre liderii...

Autor: Adelina Mihai

08.11.2012, 10:39 1073

România are nevoie de o viziune de dezvoltare economică pentru următorii patru ani, iar aceasta trebuie să prindă contur după exerciţiul electoral din 9 decembrie, a spus premierul Victor Ponta, prezent în această dimineaţă la Bucharest Economic Forum, un eveniment organizat de Institutul Aspen care a reunit la Palatul Parlamentului peste 300 de oameni de afaceri şi oameni politici de pe piaţa locală.

“În ciuda legendei care circulă printre liderii politici, eu sunt cel care se trezeşte mai greu dimineaţa (şi nu Crin Antonescu, preşedintele PNL – n.red.), astfel că o parte din măsurile pentru mediu economic al USL vor fi prezentate, în detaliu, după-masă (când USL îşi va prezenta prorgamul de guvernare pentru mediul economic – n.red.). (…) Nu vreau să fiu mai optimist decât e cazul, însă România are un mare potenţial de dezvoltare. Managementul profesionist de la CEN Oltenia care în câteva luni a trecut de la pierderi la profit, discuţiile despre listarea Transgaz, Hidroelectrica sau Transelectrica vor deschide un potenţial de dezvoltare pe care România nu l-a folosit până acum”, a spus premierul Victor Ponta.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO