Politică

Premierul Grindeanu se întâlneşte cu unii dintre membrii Cabinetului pentru noi discuţii pe buget

Premierul Grindeanu se întâlneşte cu unii dintre...

Autor: Liviu Dadacus

24.01.2017, 12:37 39

La întâlnire este aşteptat şi preşedintele PSD Liviu Dragnea.

Dragnea, a declarat luni seara că atât el, cât şi premierul Grindeanu sunt nemulţumiţi pentru că nu s-a aplicat în proiectul de buget ce s-a stabilit la plecarea în SUA.

''Şi eu, şi premierul am fost nemulţumiţi constatând că ce am stabilit la plecare din ţară nu s-a reflectat în proiectul de buget. Azi am stat la discuţii cu ministru de Finanţe. De mâine de la 9.00 fiecare ministru e chemat pentru a se rediscuta bugetul şi pentru a se discuta bugetul altor instituţii neguvernamentale'', a spus Dragnea la o televiziune.

Întrebat ce este în neregulă, Dragnea a precizat: ''Nu am înţeles nici eu, nici premierul de ce a trebuie să se mărească bugetul SRI. Poate SRI nu putea să aibă o reducere aşa cum am dat eu semnalul de la Cameră de 17,8%. La Cameră putem funcţiona. De ce s-a mărit buget SRI? Nici eu, nici premierul Grindeanu nu am primit răspunsuri serioase, argumentate, urmând ca mâine să se reia discuţia''.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO