Politică

Preşedintele Comisiei de finanţe din Senat, Eugen Teodorovici: Este o aberaţie şi nu trebuie să fie aplicată

Preşedintele Comisiei de finanţe din Senat, Eugen...

Autor: Dana Stanila

14.07.2017, 18:37 190

”Tot ce s-a discutat în această ultimă perioadă despre taxe noi, să uite, în sensul că nu se vor aplica. Nu cred să fie vreo analiză economică care să dovedească că acele taxe noi se justifică, deci clar nu se vor aplica. (...)Nimic din ceea ce nu se argumentează şi justifică la nivel economic, la nivel de guvern, nu se va aplica. Trebuie să avem respect faţă de banul privatului, în primul rând, pentru că privatul este cel care contribuie la bugetul statului”

Teodorovici a afirmat că taxa de solidaritate este o ”aberaţie” şi nu ar trebui să fie aplicată, pentru că nu există argumente.

”Este o aberaţie şi nu trebuie să fie aplicată. Nu există discuţie. Nicio analiză nu poate să argumenteze. (...) Am curaj să pariez că această taxă de solidaritate sau impozitul pe cifra de afaceri de peste 500 de mii de euro nu se vor aplica, pentru că nu au argumente”, a spus Teodorovici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO