Politică

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea: E de văzut dacă marile companii nu scot profitul din ţară prin proceduri ilegale

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea: E de văzut dacă...

Autor: Departamentul Politic

22.08.2017, 14:02 141

”S-a pus problema despre companii mari care fac afaceri în România şi care lasă puţin impozit în această ţară. Am văzut foarte mulţi români, şi la televizor, care ne certau pentru asta. Mi-a plăcut foarte mult că sunt români care sunt interesaţi ca banii care trebuie să rămână în România, să plece”, a declarat, marţi, Liviu Dragnea.

Acesta a făcut referire şi la verificările de la Ferma Salcia, acolo unde acţionar majoritar este fiul său, considerând că autorităţiile trebuie să verifice şi situaţia marilor companii.

”Eu cred că fiecare companie care îşi desfăşoară activitatea aici, trebuie să respecte legea şi cred că instituţiile statului, sigur care acum se ocupă de chestiuni mult mai importante, nişte ferme de porci, ar trebui să se uite cu atenţie dacă, cumva, aceste companii respectă legea şi nu cumva scot profitul prin tot felul de proceduri care sunt ilegale”, a mai declarat Liviu Dragnea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO