Politică

Provocarea unui tânăr absolvent al Universităţii Sheffield pentru Victor Ponta. “Acesta este motivul pentru care m-am întors în România”

Provocarea unui tânăr absolvent al Universităţii...

Autor: Gândul

01.10.2014, 11:34 620

Campania-eveniment „VREAU PREŞEDINTE” a intrat într-o nouă etapă. După trei săptămâni de la lansare, vă aducem în faţă o altă generalţie care vrea să ajungă să conducă România. Şase dintre românii care s-au înscris pe vreaupresedinte.ro şi care au răspuns întrebărilor-provocare ale lui Cristian Tudor Popescu şi Andrei Pleşu sunt de astăzi challengerii celor 14 candidaţi, validaţi de Biroul Electoral Cental, care au intrat în cursa oficială pentru Cotroceni.

Dragoş Ureche a răspuns lui Cristian Tudor Popescu, care întreba "ce nu ar putea face ca preşedinte?" spunând că nu ar putea lua decizii în domenii pe care nu le cunoaşte, precum sănătate sau economie. "Important este ca pe aceste sectoare să fie oameni specializaţi, iar eu să fiu un mediator".

Dacă ar fi să îşi aleagă un consilier l-ar alege pe Paul Voicu, 22 de ani, care studiază în Anglia şi care a făcut 6 luni de practică la Consiliul Europei.

"Cea mai mare calitate a românului este că ştie să fie deschis. Eu m-am întors în România pentru că nu m-am regăsit în societatea britanică. Un defect al acestei ţări este că nu eşti apreciat la nivelul la care ar trebui să fii apreciat şi este mai greu să ajungi acolo sus. Ştiam de când am plecat că dacă ar fi să mă întorc nu aş avea aceleaşi şanse de dezvoltare personală".

Citiţi articolul integral pe vreaupresedinte.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO