Politică

Răsturnare de situaţie la Cluj: Boc îl depăşeste pe Marius Nicoară, după centralizarea a 70% din secţii

Răsturnare de situaţie la Cluj: Boc îl depăşeste pe Marius Nicoară, după centralizarea a 70% din secţii

Autor: Liviu Dadacus

11.06.2012, 08:16 5224

Dragnea a spus că PSD a centralizat până în acest moment rezultatele din 70% din secţiile de votare.

El a precizat că, în urma acestei centralizări, la Cluj, în ceea ce priveşte preşedinţia Consiliului Judeţean, cu fiecare raportare se schimbă primul loc.

Dragnea a precizat că la CJ Cluj 37,9 % din voturi au fost contabilizate de PDL, iar 35% de USL.

În ceea ce priveşte municipiul reşedinţă de judeţ, Cluj Napoca, 42% din voturi au fost contabilizate de PDL, iar 38% de către USL.

Emil Boc pierde alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca în faţa lui Marius Nicoară, liderul PDL având 40,90%, iar liberalul 42,80%, potrivit unui sondaj GeoPol Transilvania aferent orei 21.00 difuzat de Realitatea TV, exit-poll-ul prezentat anterior, în baza datelor până la 19.00, indicând egalitate.

Conform exit-poll-ului CCSB, difuzat de Antena 3, preşedintele PDL, Emil Boc, a pierdut alegerile pentru Primăria Cluj-Napoca, obţinând 40,3%, în timp ce candidatul USL, Marius Nicoară a obţinut 43,1%.

Preşedintele PDL, Emil Boc, a pierdut cursa pentru Primăria Cluj-Napoca în faţa lui Marius Nicoară, candidatul USL, care a primit 43,9% din opţiuni, potrivit exit-poll-ului IRES, difuzat de DigiTV.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO