Senatorul PSD Şerban Nicolae: Nu vă comportaţi ca şi cum aţi descoperit brusc duşmani în partid

18 iun 2017 Autor: Departamentul Politic

Senatorul PSD Şerban Nicolae face un apel pe Facebook la colegii lui social democraţi cerându-le să nu se radicalizeze şi să nu se comporte ca şi cum au găsit duşmani în partid. Senatorul, înlăturat în mai de la conducererea Comisiei Juridice, solicită dialog în partid şi respectarea statutului PSD.

”Dragi colegi din Partidul Social Democrat, cu autoritatea dată de vechimea în PSD, de experienţa politică acumulată şi de loialitatea dovedită faţă de social-democraţie şi faţă de acest partid, fac un apel public la luciditate şi raţiune. Este nefirească şi profund negativă îndârjirea şi înverşunarea cu care se manifestă poziţiile adverse din interiorul partidului. Nu vă radicalizaţi opţiunile şi nu vă comportaţi ca şi cum aţi descoperit brusc duşmani de moarte printre colegi”, scrie Şerban Nicolae, pe Facebook.

Acesta spune că în momentul de faţă e nevoie de echilibru. ” Nu putem cere încredere cetăţenilor României, votanţilor noştri, dacă guvernăm cu doi membri, dacă reorganizăm majoritatea parlamentară şi recalculăm sprijinul politic la şase luni de la alegeri şi dacă tăiem atât de violent liniile de comunicare dintre noi. Lăsaţi să primeze interesul public şi renunţaţi la excesele de orgoliu. Reveniţi la adevăratele priorităţi ale Ţarii, la dialog colegial şi la responsabilitate politică. Spuneţi-vă opiniile cu fermitate şi onestitate, în limitele statutului de membri ai PSD”.

Postarea lui Şerban Nicolae a fost distribuită şi de Victor Ponta, numit recent în funcţia de şef al Secretariatului general al Guvernului, care comentează ” şi eu cred că mai există o solutie raţională - înainte ca PSD să declanşeze războiul nuclear contra PSD”.

Membrii Comitetului Executiv al PSD au decis în luna mai ca Şerban Nicolae să fie înlăturat de la şefia Grupului PSD din Senat şi de la conducerea Comisiei Juridice pe motiv că a comunicat eronat deciziile partidului în privinţa amendamentelor la legea graţierii.

 
Cuvinte cheie:
PONTA
, PSD
, SERVAN NICOLAE
, partid
, refuz
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide