Politică

Tariceanu a condus sedinta de 4 ore a Cabinetului cu piciorul in ghips

Tariceanu a condus sedinta de 4 ore a Cabinetului cu piciorul in ghips
27.07.2006, 19:48 184

Premierul Tariceanu a condus sedinta saptamanala a Cabinetului care a durat patru ore, dupa ce a petrecut noaptea de marti spre miercuri la Spitalul Elias in urma accidentului de motocicleta suferit marti seara, la ora 20.15.
Premierul a intrat in Palatul Victoria pe rampa destinata persoanelor cu dizabilitati fizice. Dupa sedinta, premierul a plecat de la Guvern spre un centru medical privat din Capitala, pentru o investigatie prin rezonanta magnetica a piciorului lovit in accident, dupa care se va putea intoarce acasa. Tariceanu a fost implicat intr-un accident de circulatie minor, in comuna Petresti din judetul Ilfov, in timp ce se deplasa cu motocicleta Harley-Davidson dinspre DN1 catre localitatea Corbeanca. La un viraj la dreapta a intrat pe contrasens, unde a lovit frontal un autoturism Ford Mondeo, condus regulamentar.
In urma investigatiilor medicale, s-a constatat ca premierul a suferit o entorsa la un genunchi si a ramas internat peste noapte la spital, cu piciorul in ghips. In urma cu mai multi ani, Tariceanu a mai suferit un accident de motocicleta, cand a intrat intr-un viraj si a patinat pe drumul umed, fara sa fie ranit, au declarat surse apropiate premierului.
Pretul unei motociclete Harley-Davidson de tipul celei detinute de Tariceanu porneste de la 7.500 de euro si poate depasi 25.000 de euro, in functie de model si de echipari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO