Politică

Un nou consilier al lui Ponta pleacă de la Palatul Victoria

Un nou consilier al lui Ponta pleacă de la Palatul Victoria

Autor: Departamentul Politic

19.06.2015, 06:21 336

Vişoianu a fost numit consilier în februarie 2013, ocupându-se de problemele românilor de pretutindeni.

"Scriu acest mesaj pentru a consemna şi public decizia de a-mi înceta activitatea de consilier al Primului Ministru al României. Îi sunt recunoscător pentru şansa oferită şi pentru cei aproape 3 ani de colaborare. Mulţumesc întregii echipe din care am făcut parte şi am convingerea că vor mai exista oportunităţi de a lucra împreună. Am luat această decizie acum câteva luni, din dorinţa de a reveni în mediul asociativ în care sunt prezent de 25 de ani şi cu speranţa că timpurile pe care le trăim sunt timpuri bune pentru construcţii noi şi transparente", a anunţat Vişoianu pe Facebook.

În urmă cu o săptămână, analistul Radu Magdin, numit la finele anului trecut consilier onorific al premierului Ponta pentru a se ocupa de strategia de comunicare externă a prim-ministrului, a anunţat la rndul său că va părăsi postul de cnsilier, spunând că se va implica într-un proiect internaţional, în paralel cu proiecte de consultanţă în derulare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO